Tip van mijn vriendin!

Mijn aankoop in de online sekswinkel was een heerlijke dubbele dildo. Mijn vriendin die hamert al een hele lange tijd erop dat ik zo’n ding een keer ga bestellen, zodat wanneer ze bij mij op bezoek komt we er samen een weekend lang plezier aan kunnen beleven tijdens onze webcamsex sessies. Ik vond het niet nodig, maar toen ik met de hare bij haar thuis aan de haal was geweest, wilde ik hem direct wel bestellen. Ik zat thuis en heb ervoor gezorgd dat er eentje zou komen. Mijn vriendin was bij mij en ik hen haar er dan ook mee kunnen verrassen. Ze vond het geweldig en eigenlijk zijn we direct naar de slaapkamer gegaan en er niet meer uitgekomen. Nou ja, bijna niet natuurlijk. Het was echt zo intens genieten dat we allebei smachtend naar meer lagen te wachten. Door dat seksspeeltje hebben we dat weekend heel veel gegeten, omdat we energie op moesten doen. Maar omdat we zo intens met de dubbele dildo hebben gespeeld, vielen we ook af! Het klinkt als onzin, maar het is echt zo. Ik overdrijf wel eens, maar in dit geval is dat absoluut niet het geval. Mijn vriendin en ik hebben allerlei dingen ermee gedaan, van vaginaal, tot anaal en zelfs oraal is aan bod gekomen. Maar dat doet er op zich niet toe, wat er wel toe doet is dat we het seksspeeltje een absolute aanrader vinden.

Goed materiaal

Vooral ook omdat het van goed materiaal gemaakt is, waardoor hij heel sterk is, erg een giftige troep in verwerkt zit en hij ook nog eens heel erg makkelijk schoon te maken is. En dat zijn allemaal voordelen. Het speeltje is enorm wendbaar en kan tegelijkertijd behoorlijk tegen en stootje. Dat hebben we tijdens onze wilde vrijpartijen meer dan bewezen. Ik zou mijn vriendin en mijzelf haast als een soort testpanel aan willen raden, want wij gaan tot het gaatje en verder. Als je dus lesbienne bent en je wilt het een beetje leuker hebben met je vriendin, dan raad ik je aan om dat seksspeeltje aan te schaffen. De webshop ligt er vol mee, dus ik zou als ik jou was mijn kans allang hebben gegrepen.