De meest populaire Nederlandse tv-programma’s

Wanneer je na een lange dag werken thuis komt is er niks fijner dan de schoenen uit te trekken en op de bank neer te ploffen voor de buis. Lekker een avondje televisie kijken is een goede ontspanning voor ons lichaam en we kunnen er heerlijk van bijkomen samen met onze partner of het gezin. Zonder dat we verplicht zijn om met familieleden of vrienden te praten kunnen we toch gezellig samen zijn. Echter is er tegenwoordig een groot aanbod aan verschillende televisieprogramma’s. Je moet daarom veel zappen en is het lastig om direct te zien welke serie het leukst is. Hieronder hebben we een lijstje gemaakt van de bekendste Nederlandse tv-programma’s met in het kort extra informatie.

De bekendste televisie-programma’s

  1. GTST oftewel Goede Tijden Slechte Tijden is al een lange tijd een van de meeste bekende Nederlandse tv-series. Het wordt al gedraaid sinds 1990 en het is een soap serie. Wil jij GTST volgen? Zet dan de zender RTL 4 op.
  2. Adam zoekt Eva – Deze Nederlandse serie is de laatste jaren bekend geworden. In dit programma date een bekende Nederlander met 2 onbekende singles. Bij dit programma is het de bedoeling om te ontdekken wat er gebeurt als mensen zich op de eerste date al direct letterlijk blootgeven aan elkaar.
  3. Utopia behoort ook ongetwijfeld tot de bekendste series op de Nederlandse televisie. Tijdens deze serie worden 15 diverse personen naar een eiland gestuurd om daar geheel een nieuw bestaan op te bouwen met vrijwel niks. Daarvoor moeten ze hun eigen leven achterlaten en draait het nieuwe leven voornamelijk om het overleven.
  4. Ook populair is het programma Jinek. Bij Jinek komende bekende mensen uit de politiek, het nieuws, sport, cultuur of samenleving aan tafel om te praten over bepaalde onderwerpen. De opnames worden gemaakt in de Westergasfabriek in Amsterdam.
  5. Ook bij RTL Late Night wordt er gepraat over actuele onderwerpen die variëren van de sportwereld tot showbizz en veel meer. RTL Late Night is bekend met Humberto Tan.
  6. Bij het programma Spoorloos gaat de redactie van het programma op zoek naar bloedverwanten die elkaar al een lange tijd niet hebben gezien of nog nooit hebben gezien. Dit zorgt voor bijzondere ontmoetingen tussen veel mensen.